top of page
iStock-1364210319kleiner.png

SPRING SALE

Logo 10% dicount.png
BodySculptor REVEAL
Logo BS vectorisé (grand S) reveal.png

Zich goed voelen begint vanbinnen

BodySculptor is een afslankmethode ontwikkeld in de medische sector ter bestrijding van obesitas. BodySculptor is een therapie op basis van laag frequente velden ter stimulatie van de natuurlijke processen van het lichaam. Sinds 1998 bestrijdt het efficiënt overgewicht en de daarmee gepaard gaande gevolgen.

Na reeds meer dan 20 jaar evolutie en verder onderzoek is BodySculptor geëvolueerd naar een methode met een bijzonder grote doelgroep. Zo kan het voor iedereen wel wat betekenen.  Zowel voor huidverbetering, centimeterverlies en gewichtsverlies als de behandeling van cellulite, lymfoedeem, lipoedeem, spierklachten, zware en vermoeide benen,...

COSMOSOFT-206-kleiner.png
BodSculptor 2
_DSC9909 kleiner_edited.jpg
_DSC9943 kleiner_edited.jpg
COSMOSOFT-437-Modifier kleiner.jpg

MEDISCHE
ONTWIKKELING

De producten van BodySculptor® maken allen gebruik van BIOSTIMOLOGY®. Dankzij de therapie in combinatie met enkele kleine aanpassingen in het dagelijkse leven bereiken in geheel EUROPA duizenden mensen prachtige resultaten. Elke gebruiker merkt snel dat afslanken eenvoudiger wordt, minder belastend en een pak comfortabeler.

 

BodySculptor® leert het lichaam 

opnieuw makkelijker afslanken.

Geheel pijnloos, 100% klinisch onderzocht, zonder bijwerkingen!

Door de jaren heen werd vastgesteld dat alsook heel wat andere natuurlijk processen in het lichaam worden gestimuleerd. Zo wordt BodySculptor® vandaag alsook gebruikt voor de behandeling van de huid, cellulite, spierziekten (fybromyalgie, CVS,..), depressie,...

Lees meer over BIOSTIMOLOGY®

Innerlijke schoonheid

BODY

BIOSTIMOLOGY® werd ontwikkeld in een ziekenhuis onder leiding van Dr. D. Greff, voor de behandeling van patiënten met obesitas. Sinds 1998 blijft het een voortdurende evolutie met als oogpunt de verbetering van de LIPOLYSE (vetafbraak). Als het ware op cellulair niveau ervoor zorgen dat het lichaam minder snel vetten als reserve opslaat en ervoor zorgen dat cellen sneller hun vetten wil lossen.

 

Om het lichaam in staat te stellen om af te slanken is dit een fundament! Door de stimulatie van de LIPOLYSE wordt afslanken eenvoudig en geen vicieuze cirkel, geen JOJO-effect! Het maakt het comfortabel, leuk en met reeds kleine aanpassingen en kleine wijzigingen in het dagelijkse leven realiseert men dankzij BodySculptor en een verbeterde LIPOLSYE snelle, efficiënte én duurzame resultaten.

Lees meer over volgende behandelingen :

 • CELLULITE

 • LIPOLYSE

 • FITHEID & CORE

 • ZWARE BENEN

canvas.png

FACE

BIOSTIMOLOGY® ontstond ter bestrijding van de opname van vetten op cellulair niveau en gebruikt hiervoor een bio-magnetische golflengte ter bevordering van spiercontracties, energieverbruik en vetafbraak. Maar die specifieke gunstige golflengtes hebben alsook een grote impact op tal van andere natuurlijke processen in het lichaam. Zoals bijvoorbeeld de SMAS-laag en de aanmaak van collageen, het herstel van de huid, spieren,...

Door de jaren heen en dankzij tal van evoluties en verbeteringen werden alsook significante resultaten opgemerkt aan de huid. Zowel op het lichaam als op het gelaat. Dankzij de verbeterde doorbloeding, de stimulatie van enkele natuurlijke processen zoals de productie van collageen staat het BodySculptor toe behandelingen aan te bieden voor :

 • RIMPELS & LIJNTJES

 • VERSLAPTE HUID

 • TEINT & ZACHTHEID

 • DUBBELE KIN

lady wrinkles creme.png

HEALTH

BIOSTIMOLOGY® werd in hoofdzaak ontwikkeld met gezondheid in het achterhoofd. De esthetische effecten van een behandeling met BodySculptor zijn vooral te danken aan een verbetering binnenin het lichaam. Mooi zijn dient van binnen te gebeuren.

Zo blijkt althans na 24 jaar sinds het ontstaan.

De weldoenende behandeling met BIOSTIMOLOGY® stimuleert dermate de samentrekking van spieren dat dit resulteert in de aanmaak van heel wat aminozuren die dan weer de sleutels zijn tot de activatie van tal van natuurlijke processen. Deze natuurlijke processen kun zwakker zijn of beschadigd zijn door genetische redenen, door leeftijd, door levenstijl of ingrijpende gebeurtenissen in het leven (ongeval, werkdruk, scheiding,...). We merken meer dan ooit dat 'je lekker voelen in je vel' echt binnenin begint.  Een greep van behandelingen waarbij BodySculptor een bijzonder gunstuge invloed op heeft.

Feeling good is an inside job

 • VISCERALE VETTEN

 • SPIERKLACHTEN

 • LIPOEDEEM & LYMFOEDEEM

 • ALGEMEEN WELZIJN

Bejaarde bij Gymnastiek
Header Hello Summer 21x10.png
OsmoSculpt
Logo OsmoSculpt.png

Zich goed voelen begint vanbinnen

Hello Summer 21x21 .png
Produits-OsmoSculpt-768x768 bis.png

MEDISCHE
ONTWIKKELING

fotovisitekaartje2.jpg
Produits-OsmoSculpt-768x768 bis.png
 • Centimeterverlies --> aan de taille

 • Gezonder --> minder visceraal vet

 • Fitter --> betere vetafbraak, betere lipolyse

 • Huid --> betere textuur en versteviging

HYDROGEL ANTI-CELLULITE bevat een lipolytisch en verstevigend actief ingrediënt:

 • LIPOCARE®, een hydroglycolische oplossing met cafeïne, co-enzym A en Bupleurum chinensis-extract.

 

LIPOCARE® wordt via een osmotische hydrogel getransporteerd tot aan de vethuidcellen en valt cellulite aan door de afbraak van vetten en de eliminatie van overtollige vetzuren te stimuleren.

 

RESULTAAT : In slechts enkele weken tijd wordt het visuele aspect van de "sinaasappelschil" geleidelijk verminderd (-33%) en ziet de huid er aanzienlijk steviger uit.

Produits-OsmoSculpt-768x768 bis.png
 • pure huidverjonging

 • MATRIXYL®

 • meer collageen

 • Een betere textuur en versteviging van de huid

HYDROGEL ANTI-AGE is een osmotische hydrogel, met een zelfconserverende formule die een wereldberoemde

anti-verouderingsingrediënt levert, MATRIXYL®.

 

 • MATRIXYL® is een peptide, een biologische boodschapper die verantwoordelijk is voor het stimuleren van de vernieuwing van collageenvezels.

Dankzij het 'osmotische' vermogen wordt de huid in de dieptse lagen gehydrateerd. Goed doordrongen van water aticveert de huid zijn capaciteit om te herstellen maar ook het elimineren en evacueren van cellulaire afvallenstoffen.

RESULTAAT: In slechts enkele weken maakt

HYDROGEL ANTI-AGE de huid gladder, soepeler en schijnbaar jonger. De opperhuid lijkt geregenereerd en rimpels

en fijne lijntjes vervagen geleidelijk.

bottom of page